top of page

Hieronta IO-Klinikan nettisivut työn alla


Nettisivut tällä hetkellä työn alla. Kovaa puurtamista, luomisen tuskaa ja uuden ihmettelyä.

Hieronta IO-Klinikan Espoon Leppävaarassa sijaitsevat toimitilat on saatu remontoitua ja viimeistä silausta vaille valmiina. Näillä näkymin helmikuun loppupuolella pääsen aloittamaan toiminnan täysipainoisesti. Ilmoittelen lähipäivinä milloin aika hierontaan on mahdollista päästä varaamaan uuden nettivarausjärjestelmän kautta.

H-hetkeä siis odotellessa, eipä ainakaan tarvitse kädet taskussa ihmetellä, koska hallinnollisia ja operatiivisia tehtäviä vielä riittää ainakin lupa- ja maksupääte asioiden parissa, sekä yksilöllisten pohjallisten osalta on vielä laite koulutukset edessä.

Perjantaina päästään pilotoimaan lihastasapainokartoitusta Lahden Kuusysin taitokoululle, jännää.

Lähipäivinä kuuluu lisää.

bottom of page