top of page

Hieronta IO-Klinikka ja BodyMaja.fi: Kehonkoostumusmittaus - Seuraa Terveyttä ja Hyvinvointia

Päivitetty: 2. huhtik.

Sivu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä


Hieronta IO-Klinikka – paikka, jossa yhdistyy hyvinvointi ja elämykset uudella ja jännittävällä tavalla. Olen innoissani voidessani ilmoittaa ainutlaatuisesta kaupallisesta yhteistyöstä *BodyMaja.fi palvelun kanssa, ja miten se tuo lisäarvoa juuri sinulle, hyvinvoinnistaan huolehtivalle asiakkaalleni.


BodyMaja Kehonkoostumusmittaus
Kehonkoostumusmittaus - ikkuna kehosi saloihin

Se ei ole pelkästään numeroita ja kaavioita, vaan se kertoo tarinaa siitä, missä mennään ja mihin suuntaan olisi hyvä edetä. *BodyMajan huipputeknologian avulla saat tarkan kuvan kehosi tilasta – lihasmassasta, rasvaprosentista, nestetasapainosta ja paljon muusta. Tämä tieto on kullanarvoista kaikille meille, jotka pyrimme parantamaan hyvinvointiamme ja saavuttamaan henkilökohtaiset terveystavoitteemme.Miksi sitten yhdistää *kehonkoostumusmittaus ja hieronta? Vastaus on yksinkertainen: ne täydentävät toisiaan täydellisesti. Kehonkoostumusmittaus antaa sinulle tarkat tiedot siitä, mitä kehossasi tapahtuu sisältäpäin, kun taas hieronta auttaa rentouttamaan, palauttamaan ja tasapainottamaan kehoasi ulkoisesti. Hieronta IO-Klinikka tarjoaa sinulle paitsi hetken hengähtää ja rentoutua myös tukee kehosi toimintaa ja edistää palautumista – olitpa sitten aktiiviliikkuja tai kaipaat rentoutusta kiireisen arjen keskellä.Tee Hyvinvointi-Investointi, Palkinnoksi Hotelliöitä EuroopassaHieronta IO-Klinikka hotelliyö paketti Lontoo

Ja nyt, hyviin uutisiin! Haluan juhlistaa yhteistyötäni *BodyMaja.fi kanssa tarjoamalla sinulle jotain todella erityistä. Kun varaat ja suoritat BodyMajan minkä tahansa mittauspaketin ja esität siitä kuitin, saat seuraavalla 60 minuutin hierontakäyntikerrallasi Hieronta IO-Klinikalla mahdollisuuden valita hotelli yö voucherin valikoituihin upeisiin Euroopan kohteisiin. Tämä on erinomainen tilaisuus sekä hyvinvoinnin parantamiseen että kaivattuun hengähdystaukoon arjen keskellä. Lisätietoa hotelliöistä löydät täältä.

Lisäksi saat 10% alennuksen tilauksestasi käyttämällä *Bodymaja.fi:n kassalla seuraavaa alennus koodia: IIRO10Voit käyttää tätä mahdollisuutta hyväksesi paitsi parantamaan hyvinvointiasi myös luomaan unohtumattomia muistoja matkalla, jonka valitset. Onko parempaa tapaa palkita itsensä terveydestään huolehtimisesta kuin rentouttava loma kauniissa Euroopan kohteessa?


Joten älä odota, osta tarpeisiisi sopiva *BodyMaja.fi kehonkoostumusmittauspaketti ja tule sen jälkeen nauttimaan rentouttavasta hieronnasta Hieronta IO-Klinikalle. Näytä BodyMajan ostokuittisi, niin pääset valitsemaan matkakohdettasi. Tällä ainutlaatuisella tarjouksella haluan tukea sinua matkallasi kohti täydellistä hyvinvointia.


Muista, että hyvinvointi on matka, ei määränpää.

Matkallasi kohti parempaa - Hieronta IO-Klinikka ja *Bodymaja.fi ovat täällä tukemassa sinua joka askeleella.


Nähdään pian – kehosi ja mielesi kiittävät sinua. 

Hieronta IO-Klinikka tarjoaa hierontaa, Espoon Leppävaarassa,

hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palveluvalikoimaan kuuluu hierontapalveluiden lisäksi

X°CRYO™ - Paikalliset huippukylmähoidot.

Hieronta IO-Klinikka tekee myös kaupallista yhteistyötä,

tarjoten kehonkoostumusmittauksia, Erilaisia terveyteen liittyviä laboratoriotestejä ja valmennuksia sekä harjoitusvälineitä.

Lisätietoja yrityksen palveluista löydät osoitteesta aikahierontaan.fi.

Ajanvaraukset hierontaan helposti sähköisenajanvarauspalvelun 

kautta tai soittamalla numeroon 045-130 9747.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page