top of page

Miksi urheiluhieronta on tärkeää? – Aktiivisen Elämänlaadun Ylläpitoon

1. Mitä on Urheiluhieronta?

Urheiluhieronta on hierontamuoto, joka keskittyy lihasten ja kudosten palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn. Se ei ole vain urheilijoille, vaan kaikille aktiivisesti liikkuville ihmisille.

Käytännössä urheiluhieronta ei juurikaan eroa klassisesta hieronnasta ote tekniikoiden osalta. Urheiluhieronnassa käytetään syvälle kudoksiin ulottuvia tekniikoita, jotka rentouttavat lihaksia, poistavat lihasjumeja, lisäävät liikkuvuutta ja parantavat verenkiertoa. Lisäksi voidaan käyttää myös muita hoito tekniikoita paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi.


2. Miksi Urheiluhieronta on Tärkeää?

Urheiluhierontaa Hieronta IO-Klinikan tiloissa
Urheiluhieronta parantaa suorituskykyä

Aktiivisille ihmisille urheiluhieronta on tärkeää. Se auttaa palautumisessa, lievittää lihaskireyksiä ja -kipuja, sekä ennalta ehkäisee vammoja. Säännöllinen urheiluhieronta voi parantaa suorituskykyä, sillä se mahdollistaa tehokkaamman ja turvallisemman harjoittelun.3. Milloin Urheiluhierojalle?


Urheiluhierojan puoleen kannattaa kääntyä ennen kuin pienistä vaivoista kehittyy suurempia ongelmia. Jos koet lihaskireyttä, olet kärsinyt pienistä vammoista tai haluat parantaa suorituskykyäsi, urheiluhieronta on erinomainen valinta. Myös palautumisvaiheessa urheiluhieronta on tehokas keino edistää toipumista.4. Kuinka Usein Urheiluhierontaa?


Urheiluhieronnan tiheys riippuu yksilön tarpeista, kuntoilutavoitteista ja aktiivisuuden tasosta. Joillekin viikoittainen hieronta voi olla optimaalinen, kun taas toisille riittää kuukausittainen hoito. On tärkeää kuunnella omaa kehoa ja keskustella hierojan kanssa sopivasta hoidon tiheydestä.5. Onko Urheiluhieronnasta Hyötyä?


Ehdottomasti! Urheiluhieronta auttaa lievittämään lihasjännityksiä, edistää verenkiertoa, ja auttaa kehoa palautumaan tehokkaammin. Se on tärkeä osa kehonhuoltoa ja auttaa ylläpitämään hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi urheiluhieronta voi tuoda henkistä hyvinvointia ja rentoutusta, mikä on yhtä tärkeää kuin fyysinen terveys.6.Mitä eroa on urheiluhieronnalla ja klassisella hieronnalla?

Tässä lyhyt vastaus Ikuisuuskysymykseen. Tiivistetysti voidaan sanoa, että urheiluhieronta on enemmän suorituskykyä ja palautumista tukeva, kun taas klassinen hieronta keskittyy yleiseen hyvinvointiin ja rentoutumiseen. 

Hieronta IO-Klinikka tarjoaa hierontaa, Espoon Leppävaarassa,

hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palveluvalikoimaan kuuluu hierontapalveluiden lisäksi

X°CRYO™ - Paikalliset huippukylmähoidot.

Hieronta IO-Klinikka tekee myös kaupallista yhteistyötä,

tarjoten kehonkoostumusmittauksia, Erilaisia terveyteen liittyviä laboratoriotestejä ja valmennuksia sekä harjoitusvälineitä.

Lisätietoja yrityksen palveluista löydät osoitteesta aikahierontaan.fi.

Ajanvaraukset hierontaan helposti sähköisenajanvarauspalvelun 

kautta tai soittamalla numeroon 045-130 9747.


Tervetuloa kokemaan urheiluhieronnan hyödyt – Yksilöllistä kehonhuoltoa sinulle!

Comments


bottom of page