top of page

100% yksilölliset pohjalliset

Oletko selvillä omasta jalkatyypistäsi ja sen

vaikutuksesta koko kehoosi?

 

Jalkamme toimivat koko kehon tukipylväinä. Jalkojen virheellinen asento ja toiminta häiritsevät koko kehoa ja saattavat aiheuttaa lihas- ja nivelkipuja, sekä myös vakavampia ongelmia.

 

Yli 75% meistä kärsii jonkinlaisesta jalan virheasennosta.

Tästä syystä sinunkin on hyvä selvittää oma jalkatyyppisi FootBalance Medical -ammattilaisen suorittamassa alaraaja-analyysissä.

Alaraaja-analyysi leppävaara
Alaraaja-analyysi

 

Ennen pohjallisten valmistusta suoritetaan alaraaja-analyysi, jolla testataan asiakkaan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan jalkojen nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima, sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta.


Tehdyn analyysin perusteella saadaan tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista. Näiden tietojen perusteella pohjallismalleista valitaan käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat vaihtoehdot, joista muotoillaan asiakkaalle  yksilölliset tukipohjalliset.

 

Pohjalliset muotoillaan jalkojen ollessa luonnollisessa asennossaan.

Lisäksi FootBalance Medical pohjallisiin tarvittaessa rakennetaan yksilölliset kiilaukset ja pehmusteet ohjaamaan alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä. 

Pohjalliset saat heti käyttöösi ensimmäisellä käyntikerralla.
 

Hoito-ohjelma saattaa sisältää myös manuaalista käsittelyä, erilaisia kivunhoitoja, sekä yksilöllisen kuntoutusohjelman.

Tervetuloa Hieronta IO-Klinikalle Espoon Leppävaaraan hierontaa, urheiluhierontaan tai

selvittämään oman jalkatyyppisi tukipohjallisten tarpeen.

bottom of page