top of page

Hierontaa Espoon Leppävaarassa

Tervetuloa Hieronta IO-Klinikalle – Hyvinvoinnin Edelläkävijä
 

Koe Hieronta IO-Klinikan monipuolinen palveluvalikoima, joka tarjoaa sinulle paitsi perinteiset hieronta- ja urheiluhierontapalvelut, myös innovatiiviset X°CRYO™ Paikalliset Huippukylmähoidot. Nämä edistykselliset hoitomuodot on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi ja nopeuttamaan palautumistasi.

Tutustu Palveluihin – Tee Ajanvarauksesi Helposti Varaa aikasi sujuvasti verkossa käyttäen helppokäyttöistä ajanvarausjärjestelmää. Hyvinvointimatkasi alkaa tästä.

Lisäksi Hieronta IO-Klinikka tarjoaa kaupallisessa yhteistyössä

Bodymaja.fi:n kanssa kehonkoostumusmittauksia 

ja

Puhti.fi:n monipuolisia terveystestejä sekä valmennuksia.

 

BodyMajan kehonkoostumusmittaukset antavat kattavan kuvan terveydentilastasi ja auttavat räätälöimään henkilökohtaiset harjoitus- ja ravintosuunnitelmasi. Mittaus tuottaa yli 40 kehosi koostumusta kuvaavaa arvoa. muun muassa rasva- ja lihasanalyysi, nestetasapaino, viskeraalirasva, rasvaprosentti. tarjoten näin arvokasta tietoa hyvinvointisi seurantaan ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

Tutustu myös Puhti.fi:n kattaviin terveystesteihin ja valmennuksiin, jotka tarjoavat syvällistä tietoa terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Puhti auttaa sinua ymmärtämään kehosi tarpeita paremmin laboratoriotestien ja asiantuntijoiden analyysien kautta, jolloin voit tehostaa harjoittelusi ja ravitsemuksesi vaikutuksia.
 

Verkkokauppa: Laatua Jokaiselle Askeleellesi
Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme Hieronta IO-Klinikan verkkokaupassa. Löydä itsellesi ja läheisillesi täydelliset lahjat – olipa kyseessä sitten huippukylmähoidot, hieronnat tai kuukausimaksulliset hierontapaketit.
Valikoima sisältää Footbalancen ja OS1st®:n kaltaisten laatumerkkien muotoiltavia tukipohjallisia sekä kompressio- ja tukisukkia. Toimitus kaikkialle Suomeen.

 

Lisäksi Hieronta IO-Klinikka tekee kaupallista yhteistyötä Training365.fi:n laajan harjoitusvälineiden verkkokaupan kanssa. Täältä löydät kaiken tarvittavan kuntoiluun ja harjoitteluun. Training365.fi tarjoaa laadukkaat välineet niin kotikuntoiluun kuin ammattilaiskäyttöön, auttaen sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti ja turvallisesti.

Pysy Ajan Tasalla - Vilkaise Uutiset-valikkoa saadaksesi tietoa uusimmista tapahtumistamme ja hengästyttävistä tarjouksista.
Älä jää paitsi mahdollisuudesta hyödyntää erikoistarjouksia!

 

Ota Yhteyttä – Löydä paikalle vai kaipaatko lisätietoja?
Sivuston alaosasta löydät kattavat yhteystiedot ja toimipisteen sijainnin.

Hieronta IO-Klinikka palvelee sinua kattavilla aukioloajoilla Espoon Leppävaarassa.

 

Lämpimästi Tervetuloa! – Hieronta IO-Klinikka toivottaa sinut tervetulleeksi Espoon Leppävaaraassa, tehtävänä tukea hyvinvointiasi ja parantaa elämänlaatuasi. 

Liity Hieronta IO-Klinikan Uutiskirjeen tilaajaksi– Avaa Ovi Eksklusiivisiin Etuihin ja Elämyksiin!

Tämä ei ole vain uutiskirje; se on avain eksklusiivisiin tarjouksiin, huipputason hyvinvointipalveluihin ja kiehtoviin uutisiin, jotka rikastuttavat sekä kehoasi että mieltäsi.

Miksi Tilata?
 
  • Eksklusiiviset Tarjoukset: Pääset käsiksi erikoistarjouksiin.

  • Yllätyseduista Nauttiminen: Saat mahdollisuuden voittaa esimerkiksi muutaman yön laadukkaassa hotellissa eri Euroopan kohteissa – täydellinen paketti rentoutumiseen ja seikkailuun!

  • Ajankohtaiset Uutiset: Pysy ajan tasalla Hieronta IO-Klinikan uusimmista palveluista ja tapahtumista.

bottom of page