top of page

Yksilöllistä kehonhuoltoa - Sinulle!

Hierontaa Leppävaarassa
Hieronta

 

Hieronta IO-Klinikan hieronta soveltuu kaikille.

 

Hieronta sopii kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen, pitkään jatkuneisiin työperäisiin vaivoihin sekä erilaisiin kiputiloihin. Hieronnasta löytyy apu myös lukemattomiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

 

Jokainen hoito suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan käyttäen klassisen- ja urheiluhieronnan menetelmiä. Lisäksi voidaan käsitellä trigger-pisteitä ja lihaskalvoja sekä hyödyntää erilaisia

venytystekniikoita.

Tämä mahdollistaa asiakkaalle miellyttävän, rentouttavan ja lihasperäisiä kipuja lievittävän hoitokokemuksen.

Välillä kannattaa muistuttaa itseään, että kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja aktiiviseen elämään kuuluu myös itsestään välittäminen ja oman kehon huoltaminen.

 

Oletpa tavoitteellinen urheilija, kuntoilija, kiireinen uraihminen, odottava äiti, nuori tai eläkeläinen, Hieronta IO-Klinikan palveluilla autat itseäsi jaksamaan. 

Vai onko tavoitteenasi saavuttaa henkilökohtainen parhaasi, pysyä terveenä ja nauttia harrastuksistasi, rentoutua, unohtaa päivän kiireet, tai tuntea olosi virkeämmäksi jokapäiväisessä elämässä? Haluan auttaa sinua!

 

Varaa itsellesi aika hierontaan, urheiluhierontaan, alaraaja-analyysiin tai huippukylmähoitoon.

Miksi et sijoittaisi itseesi jo tänään?

 

Tutustu alla palveluihin, jotka auttavat sinua voimaan hyvin. 

 

XCRYO-huippukylmä_kyynärvarsi.png
Huippukylmähoito

 

Huippukylmähoitoa, joka tunnetaan myös kylmähoidon tai kryoterapiana, käytetään usein erilaisiin terveys- ja hyvinvointitarkoituksiin. Kylmähoidon hyödyt voivat vaihdella yksilöllisesti, mutta tässä on joitakin yleisiä etuja:

 1. Kipujen lievitys: Kylmähoito voi auttaa lievittämään kipua ja tulehdusta. Esimerkiksi urheiluvammojen, nivelkipujen ja lihaskipujen hoidossa sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa.
   

 2. Lihasrentoutus: Kylmähoidon avulla voit rentouttaa lihaksiasi, mikä voi auttaa lievittämään jännitystä ja parantamaan liikkuvuutta.
   

 3. Vähentää turvotusta: Kylmähoito voi auttaa vähentämään turvotusta ja nesteen kertymistä, erityisesti erilaisten vammojen yhteydessä.
   

 4. Iho-ongelmien hoito: Kylmähoitoa voidaan käyttää ihonhoitoon, kuten aknen hoidossa.
   

 5. Energian ja virkeyden lisääminen: Jotkut ihmiset kokevat, että kylmähoito auttaa lisäämään energiatasoa ja virkeyttä. Kylmäaltistuksen uskotaan lisäävän kehon endorfiinien tuotantoa, mikä voi parantaa mielialaa ja hyvinvointia.
   

 6. Parantunut verenkierto: Kylmähoito voi lisätä verenkiertoa ja auttaa parantamaan hapen ja ravinteiden jakautumista kehossa.
   

 7. Stressin hallinta: Kylmähoidon uskotaan auttavan stressin hallinnassa ja lievittävän ahdistusta, vaikka tämä vaikutus voi vaihdella yksilöittäin.

Huippukylmähoito voidaan ja kannattaa yhdistää hierontaan, jolloin hoidon lopputulos on aina parempi.

FootBalance pojallisten rakenne
Yksilölliset pohjalliset

 

Nauti täysin uudenlaisesta liikkumisen mukavuudesta ja hanki
100% yksilöllisesti omille jaloillesi muotoillut FootBalance Medical 

-tukipohjalliset.

 

FootBalance Medical pohjalliset valmistetaan alaraaja-analyysin perusteella yksilöllisesti jokaisen asiakkaan jalkoihin sopiviksi. 

Tämä tekee jalkineista täydellisesti istuvat ja mukavat käyttää.

FootBalance Medical -pohjalliset auttavat pitämään jalat oikeassa asennossa, ennaltaehkäisten ja korjaten jalkojen virheasentoja sekä vähentäen rasitusvammoja.

 

Yksilölliset pohjalliset kannattaa hankkia vaikka jalkasi olisivatkin täysin kunnossa, sillä niiden avulla pääset nauttimaan räätälöidystä istuvuudesta kaikissa jalkineissasi!

bottom of page