top of page

Toimitus- ja palautusehdot

 Tilaamasi tuotteet pyritään lähettämään 1-2 työpäivän kuluessa tilauksestasi, joskus mahdollisesti jo saman päivän aikana. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää – tämä riippuu kuitenkin täysin Postista. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan. Footbalance Quickfit ja OS1st® tuotteet toimitetaan eri varastolta kuin Gymstick tuotteet. Jos tilaat molempia tuotteita samalla ostokerralla, tulet saamaan 2 erillistä toimitusta. Toimituksen/ toimitusten mukana saat ohjeet mahdollista palautusta varten.
Lahja- ja sarjakortit toimitetaan sähköpostilla 24 tunnin kuluessa tilauksesta. 

Hieronta IO-Klinikan verkkokauppa toimittaa tilauksia ainoastaan Suomeen. 

 
Tuotteen toimitus ja toimituskulut

 

Tuotteet toimitetaan Postin lähimpään toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Postin välityksellä toimitettavien tuotteiden toimitusmaksu riippuu tilauksen euromäärästä.
Samanaikaisesti tehtyjen lahja- ja sarjakorttien ostohinta ei vaikuta toimitusmaksun suuruuteen. Toimitusmaksu alennukset koskevat vain postitse toimitettavien tuotteiden yhteishintaa.

  • 00,00-100,00 € toimitusmaksu 5,90 €.

  • 101,00-250,00 € toimitusmaksu 3,90 €

  • 250 € < toimitusmaksu ilmainen

 

Pääkaupunkiseudulla Gymstick, FootBalance ja OS1st® tuotteille on mahdollista valita DroppX -kotiinkuljetukset alk. 0,00€-9,50€. Tarkka toimitus hinta määräytyy kassalla, jonka näet ennen maksutapahtumaa. Toimituksen hinta riippuu toimitusosoitteesta ja ostosten yhteissummasta.

Yli 200€ ostokset toimitetaan ilmaiseksi
Ennen klo 15:00 tehdyt tilaukset toimitetaan samana iltana klo 19:00-21:00. 
Alue: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen.
Verkkokaupan kassa ilmoittaa sinulle aina mahdolliset tarjolla olevat kuljetusvaihtoehdot. 

Tuotteen palautus

 

Gymstick, Footbalance Quickfit ja OS1st® tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.14 päivää lasketaan alkavaksi 7 vuorokautta tuotteen lähdettyä varastolta ja päättyväksi palautuksessa olevan postileiman päivämäärään. Seuraa tuotteen mukana tullutta ohjetta palautusta postittaessasi. Asiakkaan on sovittava palautuksesta poikkeuksetta ensin sähköpostitse iiro(@)aikahierontaan.fi. Palautusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla.
Huomioithan, että kaikki palautettavat ja vaihdettavat tuotteet täytyy palauttaa niiden alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisena eli vastaavassa kunnossa kuin olet tuotteet vastaanottanut. Kaikissa tuotteissa täytyy olla hintalaput, etiketit ja  tuotemerkinnät niiden alkuperäisissä paikoissa. Tuotteen palautusoikeus raukeaa mikäli tuotetta on käytetty tavalla, joka laskee sen myyntiarvoa. Kaikki lähetykset sisältävät palautuslomakkeen, johon tulee merkitä onko kysymyksessä tuotevaihto tai tuotteen palautus. Palautusoikeutta ei ole, jos 1) tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu, 2) jos myyntipakkaus on rikkoutunut.

Voit ladata ja tulostaa pdf -muotoisen palautus- ja reklamaatio lomakkeen täältä.

 
Viallisen tuotteen palautus

 

Jos postitettu tuote on rikki, viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen takaisin asiakaspalautuksena.

 
Palautusosoite

Asiakaspalautus
Tunnus 659718
Hieronta IO-Klinikka
Upseerinkatu 3 C
02600 Espoo

 

 
Palautusten hyvitys

 

Tuotteen summa hyvitetään viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta. Jos tuotetta ei meistä johtuvasta syystä voida ollenkaan toimittaa, hyvitetään veloitettu summa luottokortillesi välittömästi.

Toimitus- ja palautus ehdot on luettu läpi, joten onkin hyvä aika toivottaa sinut tervetulleeksi Hieronta IO-Klinikalle Espoon Leppävaaraan urheiluhierontaan tai hierontaa! Ajanvaraukseen pääset tästä

Jos tulit sivustolle shoppailemaan niin verkkokauppaan pääset tästä.

bottom of page