top of page

OS1st® DS6 kompressiosukka

70028
€39.90
Lepokäyttöön suunniteltu hoitosukka
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: OS1st®

Plantaarifaskiittisukka, hoitokäyttöön

DS6-hoitosukka tukee jalkapohjan kalvojännettä. Sukan muotoilussa hyödynnetään kinesioteippauksen periaatteita. Sukassa on 6-vyöhykkeinen asteittainen kompressio, joka tehostaa nestekiertoa.

Käytetään plantaarifaskiitin sekä kantapään ja jalan kaaren kiputilojen hoitoon levossa.

DS6 on tarkoitettu akuuttiin hoitoon. Samanaikaisesti sekä oireiden lievennyttyä suositellaan FS6-sukan käyttöä aktiivikäytössä.

Puetaan ihoa vasten, sopii käytettäväksi sukkien alla. Avoin kärki.

Pakkauksessa 1 sukka.


Mitoituskaavio

OS1st_DS6_Mittausohjeet


Compression Zone Technology®

OS1st®-tuotteiden laadun ja toimivuuden takaa Compression Zone Technology®. Teknologia yhdistää Medical-tason ortopedisen tuen tehokkaaseen asteittaiseen kompressioon. Vyöhykkeiden kompressioaste vaihtelee kevyestä vahvaan (10-15 mmHg – 20-30 mmHg) ja jokaisella vyöhykkeellä on oma tarkasti suunniteltu funktionsa. Kompressiovyöhykkeet ennaltaehkäisevät vammoja ja lievittävät kipuja antaen sinun nauttia liikkumisesta enemmän.

Kevyt kompressio: 10-15 mmHg

Kohtuullinen kompressio: 15-20 mmHg

Vahva kompressio: 20-30 mmHg


K-Zone® Bracing Technology (KZT®)

KZT® on innovatiivinen teknologia, joka tarjoaa kinesioteippauksen kaltaisen tuen kätevästi puettavassa muodossa. Hypoallergeeniset geelituet yhdistettynä vahvoihin tukialueisiin luovat kinesioteippauksen kaltaisen vaikutuksen tietyille alueille ja tukevat nivelrakenteita rajoittamatta kuitenkaan normaalia liikettä. Kun KZT®-teknologiaan yhdistetään laadukas Medical-tason kompressio, tuloksena on puettava tuote, jota voi käyttää milloin vain. KZT®-teknologia löytyy uusimmista OS1st-tuotteista, AF7-nilkkatuesta sekä DS6-sukasta.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page