top of page

Kehonkoostumusmittaukset

Ymmärrä Kehosi Paremmin: Bodymaja.fi Kehonkoostumusmittaukset

Sivu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Hieronta IO-Klinikka tekee kaupallista yhteistyötä Bodymaja.fi:n kanssa. *Bodymaja.fi tarjoaa itsepalveluna tehtäviä kehonkoostumusmittauksia, jotka ovat arvokas työkalu kehon terveyden ja hyvinvoinnin seurannassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme uuden ulottuvuuden terveyden ymmärtämisessä ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisessa.
 

1. Miksi kehonkoostumusmittaus?
 

Kehonkoostumusmittaus antaa kattavan kuvan kehon rakenteesta ja terveydestä. Se erottaa lihasmassan, rasvaprosentin, luustolihaksen ja kehon vesipitoisuuden, tarjoten tarkemman käsityksen kehon terveydestä kuin perinteinen painonmittaus. Tämä tieto auttaa räätälöimään henkilökohtaiset terveys- ja hyvinvointitavoitteet sekä seuraamaan edistymistä niiden saavuttamisessa.
 

2. Miten kehonkoostumusmittaus tehdään?
 

Kehonkoostumusmittaus Bodymaja.fi:ssä on yksinkertainen ja nopea prosessi. Itsepalveluasema ohjaa sinut läpi mittauksen, joka suoritetaan bioelektrisen impedanssianalyysin (BIA) avulla. Tämä menetelmä mittaa kehon sähkönjohtavuutta, joka vaihtelee eri kudostyypeillä, kuten lihaksilla ja rasvalla. Menettely on turvallinen, kivuton ja vie vain muutaman minuutin.

3. Kenelle kehonkoostumusmittaus sopii?
 

Kehonkoostumusmittaus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Se on erityisen hyödyllinen urheilijoille, kuntoilijoille ja painonhallintaa tavoitteleville henkilöille, mutta myös kenelle tahansa, joka haluaa ymmärtää paremmin kehonsa koostumusta ja seurata terveytensä kehittymistä ajan myötä.

4. Missä voit tehdä BodyMajan kehonkoostumusmittauksen?
 

Voit tehdä kehonkoostumusmittauksen missä tahansa *Bodymaja.fi:n itsepalveluasemalla. Asemia löytyy useilta paikkakunnilta ympäri Suomen, ja ne ovat helposti saavutettavissa.

Hieronta IO-Klinikkaa lähimmät BodyMajan mittauspisteet ovat: Espoossa, Tapiolassa Kauppakeskus Ainoassa ja Olarin Isossa Omenassa ja Helsingin puolella, Kannelmäessä Kauppakeskus Kaaressa ja Pasilassa Kauppakeskus Triplassa.

Löydät lähimmän mittauspisteesi ja lisätietoja käyttöön *Bodymaja.fi:n verkkosivuilta.

Erikoistarjous Bodymajan palveluiden tilaajille

Haluan juhlistaa yhteistyötämme Bodymaja.fi:n kanssa tarjoamalla sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden.

Kun tilaat *Bodymajan minkä tahansa mittauspaketin ja esität ostostasi kuitin, niin saat seuraavalla 60 minuutin hierontakäyntikerrallasi Hieronta IO-Klinikalla valita hotelliyö voucherin määrättyihin Euroopan kohteisiin.

Tämä tarjous yhdistää kehonhuollon ja matkustamisen ilon, tarjoten sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden hemmotella itseäsi sekä fyysisesti että henkisesti. Lisätietoja hotelliyö paketeista täältä.

Lisäksi saat 10% alennuksen tilauksestasi käyttämällä *Bodymaja.fi kassalla seuraavaa alennus koodia: IIRO10 

Olen innoissani voidessani tarjota tämän mahdollisuuden asiakkailleni ja nähdä, kuinka se voi edistää jokaisen henkilökohtaista matkaa kohti parempaa hyvinvointia. Varaa aikasi nyt ja aloita matkasi kohti terveellisempää elämää.

Tarkempaa tietoa BodyMajan kehonkoostumusmittauksista löydät *täältä.

Liity Hieronta IO-Klinikan Uutiskirjeen tilaajaksi– Avaa Ovi Eksklusiivisiin Etuihin ja Elämyksiin!

Tämä ei ole vain uutiskirje; se on avain eksklusiivisiin tarjouksiin, huipputason hyvinvointipalveluihin ja kiehtoviin uutisiin, jotka rikastuttavat sekä kehoasi että mieltäsi.

Miksi Tilata?
 
  • Eksklusiiviset Tarjoukset: Pääset käsiksi erikoistarjouksiin.

  • Yllätyseduista Nauttiminen: Saat mahdollisuuden voittaa esimerkiksi muutaman yön laadukkaassa hotellissa eri Euroopan kohteissa – täydellinen paketti rentoutumiseen ja seikkailuun!

  • Ajankohtaiset Uutiset: Pysy ajan tasalla Hieronta IO-Klinikan uusimmista palveluista ja tapahtumista.

bottom of page