top of page

Gymstick CairO Pro Lihashuoltovasara

Päivitetty: 11. toukok. 2022

Nyt myynnissä Hieronta IO-Klinikan verkkokaupassa Gymstick CairO Pro Lihashuoltovasara.Gymstick CairO Pro on tehokas lihashuoltovasara, joka on kehitetty vaativaan käyttöön. Loistava apuväline lihashuoltoon. Lihashuoltovasaran käytöllä tehostat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sopii käytettäväksi ennen ja jälkeen harjoittelun.

CairO Pro on anatomisesti muotoiltu, jonka ansiosta käyttäjä ylettyy hieromaan myös selkäpuolen lihaksiaan. Muotoiltu kahva tarjoaa pitävän otteen käytössä.


Käyttöaikaa tällä lihashuoltovasaralla on yhdellä latauksella noin 5 tuntia, joten sitä ei tarvitse olla jatkuvasti lataamassa. Akun latausaika täyteen kestää noin 2-3 tuntia.

CairO Prossa on erittäin tehokas (max 80W) harjaton moottori, joka työstää 10 mm iskuväliä viidellä eri hieronta nopeudella.


Laitteessa on kosketusnäyttö tehon valintaan sekä erillinen näyttö kahvassa, josta seuraat akun varaustilan määrää. Lisäksi kosketusnäytöltä voit seurata lyöntikertojen määrää.


Tuottepakkaukseen sisältyy myös laadukas säilytyssalkku, jonne mahtuvat laitteen lisäksi akku, laturi ja kaikki viisi hierontapäätä. Kattavat ja selkät käyttöohjeet, joka sisältää hyvin kuvitetun ohjeistuksen eri lihasryhmä alueiden hierontaan. Pakkauksen mukana tulee myös design- muotoiltu teline, jossa laitetta voidaan säilyttää.

Laitteen Käyttö


CairO Pro sisältää viisi erilaista hierontapäätä, jotka soveltuvat eri lihasryhmien hierontaan.


  • Pallopää: Soveltuu koko vartalolle, erityisesti suurille lihasryhmille kuten vyötärö, lonkka ja jalat

  • U-hierontapää: Sopii olkapäille ja selän alueelle.

  • Ilmatyynypää: Soveltuu koko vartalolle, etenkin hauislihakselle ja jaloille

  • Tasapää: Sopii kokovartalolle, etenkin vyötärölle, rintalihaksille ja jalan sisä ja ulkosivuille.

  • Luotipää: Sopii jaloille, käsille, Akilles-jänteille ja selän lihaksille.


Lihashuoltovasaraa voidaan siis käyttää koko vartalon käsittelyyn. Laitteella tehtävää hierontaa tulisi tehdä noin 20-30 sekunttia hierottava kohta ja kokonaiskäsittelyaika lihasryhmälle 2-5 minuuttia.


Hyvä kuitenkin huomioda, että luita, päätä tai niveliä ei tule hieroa. Lihashuoltovasaraa ei myöskään suositella käytettäväksi yhtäjaksoisesti yli tunnin ajan.


Lopuksi vielä muistetaan, että tämä laite toimii lihashuollossa hyvänä apuvälineenä ja ei korvaa ihan oikeaa hierontaa, joten muistathan käydä välillä Hieronta IO-Klinikalla Espoon Leppävaarassa hieronnassa. Ajanvaraukset hoituvat näppärästi sivustolta löytyvän ajanvarausjärjestelmän kautta.
Jos sinulla on jokin seuraavista tiloista ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä!

Verenpainetauti, sydänsairaus tai jokin verenkierron häiriö, murtuma tai osteoporoosi. Sydämentahdistin, implantti tai jokin muu lääketieteellinen laite. Olet raskaana tai jokin akuuttia hoitoa vaativa sairaus.

Comments


bottom of page