top of page

Testit ja valmennukset

Testit ja valmennukset oman terveyden ja hyvinvoinnin seuraamiseen

 

Sivu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Hieronta IO-Klinikka ylpeänä esittelee ainutlaatuista kaupallista yhteistyötä *Puhti.fi palvelun kanssaTämä yhteistyö kuvastaa sitoutumistani tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja, jotka tukevat sekä kehon että mielen terveyttä.
 

Puhti.fi on palvelu joka tarjoaa erilaisia testejä sekä valmennuksia oman terveyden ja hyvinvoinnin mittaamiseen ja seurantaan laboratoriokokein. *Puhti-laboratoriopaketti kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista. Puhti toimii noin 75 toimipisteessä 50 eri paikkakunnalla ympäri Suomen.

Miksi Puhti.fi?
 

*Puhti.fi on palvelu, johon olen itsekin luottanut terveyteni seurannassa. Se tarjoaa kattavan valikoiman laboratoriotestejä, jotka auttavat ymmärtämään omaa terveydentilaa syvemmin ilman lääkärissä käyntiä. Puhti tekee terveystietojen seuraamisesta helppoa ja saavutettavaa kaikille.
 

Mitä Puhti tarjoaa?
 

Puhti ei tarjoa ainoastaan tarkkoja terveystestejä, vaan myös *erilaisia valmennuksia, jotka on suunniteltu tukemaan terveellisiä elämäntapoja ja hyvinvointia. Olipa kyseessä painonhallinta, stressinhallinta tai urheilusuoritusten parantaminen, Puhdin valmennukset tarjoavat asiantuntijoiden vinkkejä ja neuvontaa matkallasi kohti parempaa terveyttä.
 

Yhteistyön Kautta Kohti Hyvinvointia
 

Yhteistyössämme *Puhti.fi:n kanssa haluan tarjota sinulle jotain todella erityistä. Kun tilaat Puhdin palveluita, saat seuraavalla 60 minuutin hierontakäynnilläsi Hieronta IO-Klinikalla valita hotelli yö voucherin määrättyihin Euroopan kohteisiin. Kyllä, luit oikein! Tämä on täydellinen tilaisuus yhdistää hyvinvoinnin huolehtiminen ja ansaittu loma kauniissa Euroopan kaupungissa.

Kuinka hyödyntää tarjous?
 
  • Tutustu ja tilaa Puhdin palvelut: Valitse sinua eniten kiinnostava *Puhti.fi:n tarjoama terveyspaketti tai valmennus ja tee tilaus.
     

  • Varaa hieronta-aikasi hieronta IO-Klinikalla: Kun olet tilannut Puhdin palvelun, varaa seuraava 60 minuutin hieronta-aikasi ja esitä kuitti Puhti.fi palvelun ostostasi niin pääset valitsemaan hotelliyö pakettiasi.

  • Nauti hotelliyö paketista: Hierontakäyntisi yhteydessä saat valita hotelliyö voucherin, jonka voit käyttää määrätyissä Euroopan kohteessa. Lisätietoja hotelliyö paketeista täältä.
     

Olen innokas näkemään, kuinka tämä ainutlaatuinen yhteistyö Puhti.fi:n kanssa voi auttaa sinua saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja tuoda lisää iloa ja elämyksiä elämääsi. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, kuinka voimme yhdessä työskennellä kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää.

Älä odota enää, vaan aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia tänään. 
 

Nähdään Hieronta IO-Klinikalla – Yksilöllistä kehonhuoltoa Sinulle!

Tervetuloa urheiluhierontaan tai hierontaan Espoon Leppävaaraan Hieronta IO-Klinikalle!

Liity Hieronta IO-Klinikan Uutiskirjeen tilaajaksi– Avaa Ovi Eksklusiivisiin Etuihin ja Elämyksiin!

Tämä ei ole vain uutiskirje; se on avain eksklusiivisiin tarjouksiin, huipputason hyvinvointipalveluihin ja kiehtoviin uutisiin, jotka rikastuttavat sekä kehoasi että mieltäsi.

Miksi Tilata?
 
  • Eksklusiiviset Tarjoukset: Pääset käsiksi erikoistarjouksiin.

  • Yllätyseduista Nauttiminen: Saat mahdollisuuden voittaa esimerkiksi muutaman yön laadukkaassa hotellissa eri Euroopan kohteissa – täydellinen paketti rentoutumiseen ja seikkailuun!

  • Ajankohtaiset Uutiset: Pysy ajan tasalla Hieronta IO-Klinikan uusimmista palveluista ja tapahtumista.

bottom of page