top of page

Harjoitusvälineet

Liikunnan Iloa ja Palautumista: Tutustu IO-Klinikan ja Training365.fi:n Yhteistyöhön

Sivu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Hieronta IO-Klinikka Suosittelee kaupallisessa yhteistyössä *Training365.fi:n tuotteita harjoittelusi ja liikkumisesi tueksi.

Kaupallinen yhteistyö tuo eteesi laajan valikoiman kuntoilu- ja harjoitusvälineitä, jotka on suunniteltu tukemaan sinua matkallasi kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja hyvinvointia.

Terveys ja hyvinvointi 

On tärkeää muistaa, että liikunta on yksi sen peruspilareista. Tämän vuoksi olen valinnut yhteistyökumppanikseni Training365.fi:n, joka on tunnettu laadukkaasta ja kattavasta kuntoilu- ja harjoitusvälineiden valikoimastaan. Heidän tarjontansa kattaa kaikki tarpeesi, olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut Fitness urheilija.

Kuntoilu ja fitness ovat elämäntapoja, jotka auttavat meitä pysymään aktiivisina, terveinä ja onnellisina. *Training365.fi tarjoaa kaiken tarvittavan tämän elämäntavan tukemiseen – käsipainoista kuntopyöriin ja voimaharjoittelulaitteisiin. Näiden välineiden avulla voit rakentaa itsellesi monipuolisen ja tehokkaan harjoitusohjelman, joka tukee niin lihasvoiman kasvattamista kuin kestävyyden parantamista.

Toiminnallinen harjoittelu

On saanut viime vuosina paljon huomiota sen tarjoaman monipuolisuuden ja tehokkuuden ansiosta. *Training365.fi:n valikoimasta löydät kaikki tarvittavat välineet toiminnallisen harjoittelun harjoitteisiin – kettlebelleistä battleropeihin ja liikkuvuusharjoitteluvälineisiin. Tämäntyyppinen harjoittelu ei ainoastaan paranna fyysistä suorituskykyäsi, vaan myös tukee päivittäisiä toimintojasi ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Terveys on kaiken perusta.

Ilman terveyttä on vaikea nauttia elämästä täysillä. Siksi olen iloinen voidessani tarjota sinulle välineitä, jotka tukevat paitsi fyysistä kuntoasi, myös mielenterveyttäsi ja yleistä hyvinvointiasi. Training365.fi:n valikoimasta löytyy välineitä, jotka auttavat stressinhallinnassa, kehonhuollossa ja *kuntoutumisessa. Näin ollen voit luoda kattavan hyvinvointisuunnitelman, joka huomioi kaikki hyvinvoinnin osa-alueet.

Hotelliyö voucheri valitsemaasi Euroopan kohteeseen

Erityisen ylpeä olen tarjouksesta, joka yhdistää liikunnan ilon ja lihashuollon mahdollisuuden. Kun tilaat *Training365.fi verkkokaupasta, tämän sivun mistä tahansa linkistä ja esittämällä ostokuitin hieronta IO-Klinikalla, saat seuraavalla Hieronta IO-Klinikan 60 minuutin hieronta käynnilläsi valita hotelli yö voucherin määrättyihin Euroopan kohteisiin.

Tämä ainutlaatuinen tarjous ei ainoastaan palkitse sinua aktiivisesta panostuksestasi hyvinvointiisi, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutua ja kerätä uusia voimia upeissa maisemissa. Lisätietoja Hotelli yö paketeista täältä.

Uskon, että yhdistämällä laadukkaat harjoitusvälineet, tietoisen liikkumisen ja ansaitun lepohetken asiakaani voivat saavuttaa parhaan mahdollisen version itsestänsä. Olen täällä tukemassa sinua tällä matkalla, tarjoamalla lihashuoltoa, motivaatiota ja nyt myös mahdollisuuden nauttia hyvin ansaitusta lomasta.

Kiitos, että valitsit Hieronta IO-Klinikan ja Training365.fi:n kumppaneiksesi matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Odotan innolla, että voimme yhdessä tehdä tästä matkasta mahdollisimman palkitsevan.

Kun jumpat on suoritettu niin on hyvä muistaa käydä hierojalla välillä. 

 

Tervetuloa Hieronta IO-Klinikalle Espoon Leppävaaraan

urheiluhierontaan tai hierontaa! Ajanvarauksen voit tehdä nappia painamalla.

Liity Hieronta IO-Klinikan Uutiskirjeen tilaajaksi– Avaa Ovi Eksklusiivisiin Etuihin ja Elämyksiin!

Tämä ei ole vain uutiskirje; se on avain eksklusiivisiin tarjouksiin, huipputason hyvinvointipalveluihin ja kiehtoviin uutisiin, jotka rikastuttavat sekä kehoasi että mieltäsi.

Miksi Tilata?
 
  • Eksklusiiviset Tarjoukset: Pääset käsiksi erikoistarjouksiin.

  • Yllätyseduista Nauttiminen: Saat mahdollisuuden voittaa esimerkiksi muutaman yön laadukkaassa hotellissa eri Euroopan kohteissa – täydellinen paketti rentoutumiseen ja seikkailuun!

  • Ajankohtaiset Uutiset: Pysy ajan tasalla Hieronta IO-Klinikan uusimmista palveluista ja tapahtumista.

bottom of page