top of page

OS1st® FS6 Kompressiosukka, aktiivikäyttöön

70034
€39.90
6 vyöhykkeen kompressio. Suositellaan aktiivikäyttöön juoksuun ja muuhun urheiluun.
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: OS1st®

Urheilukäyttöön suunniteltu sukka. Plantaarifaskiitin sekä kantapään ja jalan kaaren kiputilojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

6 vyöhykkeen asteittainen kompressio tehostaa nestekiertoa.

Anatomisen muotoilun ansiosta erinomainen istuvuus. Tukee akillesjännettä ja jalkapohjan kalvojännettä.

Sukka on auki jalkaterän etuosasta, sopii puettavaksi sukkien alle.

MitoituskaavioCompression Zone Technology®

OS1st®-tuotteiden laadun ja toimivuuden takaa Compression Zone Technology®. Teknologia yhdistää Medical-tason ortopedisen tuen tehokkaaseen asteittaiseen kompressioon. Vyöhykkeiden kompressioaste vaihtelee kevyestä vahvaan (10-15 mmHg – 20-30 mmHg) ja jokaisella vyöhykkeellä on oma tarkasti suunniteltu funktionsa. Kompressiovyöhykkeet ennaltaehkäisevät vammoja ja lievittävät kipuja antaen sinun nauttia liikkumisesta enemmän.

Kevyt kompressio: 10-15 mmHg

Kohtuullinen kompressio: 15-20 mmHg

Vahva kompressio: 20-30 mmHg


Base Layer Bracing

Innovatiivinen teknologia mahdollistaa Medical-tason tuen kätevästi puettavassa muodossa. Tuotteet tarjoavat asteittaisen kompression, joka ympäröi nivelet, lihakset, jänteet ja nivelsiteet anatomisesti suunnitelluilla vyöhykkeillä, jotka parantavat nestekiertoa, tukevat ja stabiloivat niveliä ja nopeuttavat kuntoutumista. Tuotteilla voit ennaltaehkäistä yleisimpiä vammoja ja saada helpotusta kipuoireisiin, jolloin pystyt palaamaan nopeammin aktiiviseen elämäntyyliisi.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page