top of page

OS1st® HV3 -vaivaisenluun hoitosukka

70033
€19.90
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: OS1st®

HV3-sukka auttaa vaivaisenluusta kärsiviä tarjoamalla helpotusta vaivan aiheuttamiin ongelmiin. Esimerkiksi hiertymiin ja turvotukseen.

HV3-sukassa on muovinen lasta, joka ohjaa isovarpaan asentoa.

Sukka on muotoiltu erottamaan isovarvas hieman muista varpaista. Tällä estetään isovarvasta hiertymästä ja vääntämästä muita varpaita.

Sukassa oleva kompressio vähentää jalan etuosan turvotusta.

Sukan sisään on lisätty hypoallergeeninen geeli, joka estää sukkaa liukumasta.

Sukka on suunniteltu käytettäväksi tavallisten sukkien alla sekä jalkineessa.

Sukka on anatomisesti muotoiltu. Pakkauksessa 1 sukka.

Sukassa 3 vyöhykkeinen kompressio. Kevyt kompressio (10–15 mmHg) sukan varvasosassa ja kohtuullinen kompressio (15–20 mmHg) jalkapöydän alueella.Mitoituskaavio


Compression Zone Technology®

OS1st®-tuotteiden laadun ja toimivuuden takaa Compression Zone Technology®. Teknologia yhdistää Medical-tason ortopedisen tuen tehokkaaseen asteittaiseen kompressioon. Vyöhykkeiden kompressioaste vaihtelee kevyestä vahvaan (10-15 mmHg – 20-30 mmHg) ja jokaisella vyöhykkeellä on oma tarkasti suunniteltu funktionsa. Kompressiovyöhykkeet ennaltaehkäisevät vammoja ja lievittävät kipuja antaen sinun nauttia liikkumisesta enemmän.

Kevyt kompressio: 10-15 mmHg

Kohtuullinen kompressio: 15-20 mmHg

Vahva kompressio: 20-30 mmHg


Base Layer Bracing™

Innovatiivinen teknologia mahdollistaa Medical-tason tuen kätevästi puettavassa muodossa. Tuotteet tarjoavat asteittaisen kompression, joka ympäröi nivelet, lihakset, jänteet ja nivelsiteet anatomisesti suunnitelluilla vyöhykkeillä, jotka parantavat nestekiertoa, tukevat ja stabiloivat niveliä ja nopeuttavat kuntoutumista. Tuotteilla voit ennaltaehkäistä yleisimpiä vammoja ja saada helpotusta kipuoireisiin, jolloin pystyt palaamaan nopeammin aktiiviseen elämäntyyliisi.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page