top of page

Hieronta IO-Klinikka Liikepankki


Hieronta IO-Klinikan ilmainen liikepankki on sinulle, joka olet kiinnostunut oman kehosi hyvinvoinnista tai tarvitset tukea ja apua liikkuvuutesi ja kehosi lihaksiston vahvistamisessa.

Liikepankki on oiva apu niin tavallisille arkiliikkujalle kuin tavoitteellista urheilua harrastavalle.

Jokaisesta liikkeestä löytyy videoitu mallisuoritus. Tämä auttaa oppaan käyttäjää ymmärtämään oikeaoppisen liikkeesuorituksen, jolla liikkeestä saadaan mahdollisimman tehokas ja ennen kaikkea pystytään ennalta ehkäisemään ja vähentämään väärin suoritettujen liikkeiden aiheuttamaa loukkaantumis riskiä.

Liikepankki sisältää seuraavat video-oppaat:

* Liikkuvuus- ja venyttely

* Vahvistavat liikkeet

* Jalkateränharjoitteet

* Saliharjoittelu

Liikkuvuus- ja venyttelyopas sisältää 35 ammatilaisten suosittelemaa harjoitetta, jolla parannat yleistä liikkuvuuttasi ja lievennät kehosi kireystiloja.

Vahvistavien liikkeiden oppaan avulla parannat kehosi eri lihasryhmien lihasvoimaa. Tämä auttaa sinua ennaltaehkäisemään erilaisia lihasepätasapainoon liittyviä ongelmia.

Vahvistavia liikkeitä on hyvä lisätä esimerkiksi työpaikan taukoliikunta tuokioihin.

Jalkamme toimivat koko kehon tukipylväinä, joten niitä on erittäin tärkeä myös huoltaa ja harjoittaa.

Jalkaterän harjoitteluopas tarjoaa erilaisia liikemalleja, joilla voidaan ennalta ehkäistä jalkojen virheasentojen muodostumista ja koko kehon toimintaa häiritseviä alaraajojen lihas- ja nivelkipuja.

Saliharjoittelu opas on mahtava 79 perusliikkeen kokonaisuus, josta niin aloittelija kuin kokeneempikin kuntoilija hyötyvät. Muistathan seurata tarkasti videon mallisuorituksia ja tehdä liikkeet hallitusti omien kykyjesi rajoissa. Jos olet epävarma liikkeiden suorittamisesta, kysy kuntosalin henkilökunnalta tai kokeneemmilta käyttäjiltä apua, he auttavat yleensä mielellään.

Oppaat löytyvät Hieronta IO-Klinikan sivuilta Liikepankki linkin takaa. Oppaiden käyttö on ilmaista , mutta vaatii kirjautumisen sivustolle. Rekisteröinnin yhteydessä annat luvan Hieronta IO-Klinikalle lähettää sinulle silloin tällöin sähköpostia, jossa saat tietoa oppaiden päivityksistä, ajankohtaista tietoa lihashuollosta, hyvinvoinnista ja tarjouksista.

Hieronta IO-Klinikka on hieroja Espoossa, jonka toimipiste sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Yrityksen palveluihin kuuluvat hieronnan lisäksi alaraaja-analyysit, 100 % yksilöllisesti muotoillut pohjalliset ja lihastasapainokartoitukset.

Ajanvaraukset ja lisää yrityksen palveluista voit lukea sivuiltamme aikahierontaan.fi

bottom of page